Welkom op mijn website! Mijn naam is Michel en deze website is ruim 10 jaar geleden ontstaan als weblog, jaren niet aangeraakt en vele malen geprobeerd er iets van te maken, heb ik de hoop opgegeven. Ik gebruik deze site vooral als een soort braindump, zaken die mij interesseren worden geplaatst, maar heel erg on-topic ben ik niet.

Veel posts gaan over obstacle course racing, sinds 2015 ben ik actief in de OCR sport, maar door verkeerd trainen en te lang (letterlijk doorlopen) met blessures heb ik competatieve aspect van de sport moeten laten voor wat het is en doe ik het op dit moment alleen recreatief onder het motto; liever een langere afstand dan een toptijd. De laatste 3 jaar loop ik vooral Spartan Races. Ik heb onder andere in UK, Frankrijk, Spanje, Andorra en Nederland gelopen met als hoogtepunt de 2x de Trifecta World Championships in Sparta Griekenland.

In mijn werk als zelfstandige software developer, lead deveoper ben ik van nature nieuwsgierig naar de laatste (web-) development trends. Niet als fulltime frontend-developer of hardcore backend-developer maar vooral breed georienteerd met een focus op de Microsoft-stack. Mocht ik iets interessants tegenkomen en kan ik het toepassen op deze site, dan zal ik dat zeker niet laten. Mocht ik iets onverhoopts stuk hebben gemaakt dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Het leven in hashtags: #Man, #Vader, #Dotnet, #Mudrun, #40+, #Ibiza, #Zuid-Afrika, #Bbq, #DigDeeper, #AllesMetEenKnipoog, #Michel, #Nederlands, #Kind, #AllRoundDev, #Csharp, #Raver, #ObstacleRunning, #Future World Traveler, #Australiƫ

Thank You for reading!